.
News Image

Pascale Naessens gaat voor eenvoud

Dan toch nog een boek. 


Pascale Naessens gaat in haar nieuwste kookboek terug naar een eenvoud. Ze puurde de formule uit en ging terug naar hoe ze begon: enkel gerechten met vier ingrediënten. In de supermarkt, aan het fornuis, in je hoofd: het is haalbaar”, zegt ze in Het Laatste Nieuws. Nog Eenvoudiger is de titel. Eigenlijk stond er dit jaar geen boek gepland. Ik zocht ruimte om al mijn andere creatieve ideeën uit te voeren. De uitgeverij was op de hoogte. Nieuwe ideeën noteerde ik gewoon, voor later. Tot ik besefte dat ik zo'n project nodig heb om van wakker te liggen. Dat groeit gewoon, puur uit mezelf. Back to the roots is gewoon mijn manier van koken. Mijn beste recept is nog steeds een carpaccio van tomaten, met niets meer dan olijfolie, peper en fleur de sel.

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens