You are here

Pascale Naessens gaat challenge aan

09/08/2018 18:00-

Krijg gratis recepten van Pascale Naessens.

Van maandag 13 augustus tot en met woensdag 22 augustus organiseren Pascale Naessens & William Cortvriendt een challenge om de zomer lekker, gezond en vol energie door te komen. De challenge werd maandag gelanceerd en heeft intussen al meer dan 13.000 deelnemers.

Hoe werkt het precies? 10 dagen lang krijgen de deelnemers dagelijks 3 heerlijke recepten van Pascale Naessens & William Cortvriendt voorgeschoteld.Een groot deel van de recepten komt uit Pascale haar laatste boek 'Puur & Lichter' maar ook gerechten uit haar vorige boeken komen aan bod. Op het einde van de challenge geeft Pascale een exclusieve inkijk in haar nieuwste boek 'Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten' dat begin september verschijnt.

Via de eventpagina op facebook kan je deelnemen aan de challenge. Op 11 en 16 augustus krijgen de deelnemers een boodschappenlijstje en een overzicht van de recepten die eraan komen. Iedere avond worden de ingrediënten en bereidingswijze voor de recepten van de volgende dag gedeeld. Mensen die liever niet deelnemen via facebook kunnen alles terugvinden op de website van Pascale. Daar kan je meteen ook een overzicht met alle gerechten van de challenge terugvinden. Deelnemers kunnen hun ervaringen delen via #puurenlichterchallenge.

Meer nieuws over:

Pascale Naessens

Gerelateerde foto's:

Boekvoorstelling

Pascale Naessens - Brecht - 08/09/2016

Puur Eten 2

Pascale Naessens - Antwerpen - 10/09/2015

Boekvoorstelling Puur Genieten

Pascale Naessens - Lier - 04/06/2012

Persconferentie

Pascale Naessens - Vilvoorde - 03/11/2008

Gerelateerde bio's: