.
Pascale Naessens
woensdag 1 november 2023

Pascale Naessens: “Dat zou bij ons gewoon niet kloppen”

Ze staat garant voor gezonde voeding

Pascale Naessens weet wat ze aan haar vriendinnen heeft. De schrijfster van kookboeken kan met hen makkelijk over haar emoties praten en dat helpt heel vaak. Maar er zijn ook bepaalde gevoelens die ze niet zo snel toont.

“Vooral hulp vragen doe ik niet snel, ik wil te veel alleen doen. Gelukkig heb ik 'n goeie man tegen wie ik kan zeggen: 'Knuffel me eens goed.' Maar tegenover de buitenwereld zal ik niet snel m'n gevoelens laten zien. Ook omdat ik bekend ben: iedereen heeft 'n mening over mij. Dat is lastig. Ik voel snel of mensen me benaderen om mijn bekendheid of om wie ik bén. Goeie vrienden geven me energie, terwijl zogezégde vrienden energie kosten”, klinkt het in Dag Allemaal.

De voormalige presentatrice is heel graag in het gezelschap van haar man en haar vrienden. Een avondje koken voor hen, zorgt ervoor dat Pascale helemaal kan ontspannen.

“Er wordt bijna altijd lekker getafeld. Niet dat we drie uur in de keuken staan, maar vers eten is belangrijk. Het is fijn dat al mijn vrienden het ook belangrijk vinden om goed en lekker te eten. Bij ons wordt er geen pizza aan huis besteld, dat zou niet kloppen. We houden allemaal van het goede leven, lekker eten, een goed glas wijn, met of zonder alcohol, en fijne gesprekken.”

Bio van Pascale Naessens

Meer Over:

Pascale Naessens