.
Wout Bru
dinsdag 27 februari 2024

Partner Wout Bru ontgoocheld na huwelijksaanzoek

Dat deed hij niet

Eind januari vroeg Wout Bru zijn vriendin Natassia ten huwelijk. Hij nam haar mee naar Capri, dé plek waar Natassia graag ten huwelijk wilde worden gevraagd.

Toch was het huwelijksaanzoek niet helemaal wat Natassia had verwacht en was ze toch een beetje ontgoocheld, geeft ze toe in Dag Allemaal. Wout ging niet op een knie en dat vond ze teleurstellend.

“Tja, dat bootje was nogal wankel, en er lag water op de bodem”, lacht Wout. “Hij durfde het juwelendoosje haast niet open te doen omdat hij bang was dat de ring in het water ging vallen. Ik dacht dat het een grap was. 'Je bent aan het zeveren', bleef ik zeggen. Maar eens ik doorhad dat het echt was, ben ik in tranen uitgebarsten”, vult Natassia aan.

Het waren emotionele tijden voor Natassia en Wout, want Natassia werd door Instagram beschuldigd van uitbuiting. En dat gaf veel stress bij haar, maar ook bij Wout.

“Tien minuten later was mijn account gehackt, mijn 20.000 volgers waren allemaal weg. Ik draai een groot deel van mijn omzet op Instagram, dus ik was mijn job kwijt. Plus: ik fotografeer en deel graag onze herinneringen. Ik ben mijn papa verloren toen ik 12 was en toen waren er nog geen digitale fotoalbums. Die gehackte account voelde toch wel als een verlies.”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru