.
Wout Bru en Natassia
zondag 3 maart 2024

Partner van Wout Bru: “Nooit gedacht dat ik zo’n gevoel kon ervaren”

Ze is dolgelukkig

Het huwelijksaanzoek van Wout Bru aan zijn partner Natassia werd een beetje overspoeld door een negatief bericht van Instagram. Natassia werd beschuldigd door het platform van uitbuiting en binnen de kortste keren was haar account gehackt en was ze al haar volgers kwijt.

“Natassia moest geld geven om haar account terug te krijgen, maar ze hebben ook mijn kaarten proberen te hacken. De bank heeft al m'n creditcards moeten blokkeren, waardoor ik niets meer kon betalen. Er was dus veel shit. Ik was die ring gaan halen en had zoveel moeite gedaan, maar door al die ellende was mijn goesting over. Natassia was ook continu slechtgezind over haar Instagram... Ik wilde eigenlijk het aanzoek annuleren. Maar gelukkig konden we in de Champagnestreek onze gedachten verzetten”, blikt Wout terug in Dag Allemaal.

De emoties van het koppel gingen van het ene uiterste naar het andere en het werd hen niet makkelijk gemaakt.

“Ik had nooit gedacht dat je zo'n intens geluk kan ervaren als je ten huwelijk gevraagd wordt. Het is zot wat dat met je doet. Ik zit nog altijd op een roze wolk. En vlak na Wouts vraag kreeg ik mijn Instagram terug! Een specialist heeft me daarmee geholpen, ik ben hem zo dankbaar. Die week was een echte rollercoaster: van doffe ellende naar het ultieme geluk. Mijn grote droom die ik al van kleins af heb, is uitgekomen. Ik had het aanzoek totaal niet verwacht...”

Bio van Wout Bru

Meer Over:

Wout Bru