.
Regi
donderdag 22 februari 2024

Partner van Regi: “De vraag was al veel eerder gesteld”

Het was niet de bedoeling

Op 27 februari stappen Regi Penxten en Kristel Hubeny in het huwelijksbootje. De twee trouwen in Zuid-Afrika en de trouw van het koppel zal door iedereen kunnen gevolgd worden op VTM2. En natuurlijk zijn er ook enkele bekende vrienden uitgenodigd.

“Vooral de Regi-family: Jaap Reesema, Arno Louwette, Linda Mertens, Pauline Slangen en Maxine van Breukelen, die ook een liedje zal zingen dat Regi blijkbaar speciaal voor mij geschreven heeft. Zijn ex Karen Damen, die altijd een goede vriendin gebleven is. En Kathleen Aerts, een ander voormalig K3'tje, die ook in Zuid-Afrika woont en met wie we heel goed bevriend zijn. Mijn bruidsmeisjes krijgen daar trouwens een nacht van ons cadeau”, zegt Kristel in Het Nieuwsblad.

Het is de tweede keer dat het huwelijk van Regi zal worden uitgezonden op televisie. Nochtans is dat niet altijd de bedoeling geweest en is dat idee gewoon zo gegroeid.

“De vraag was vanuit een productiehuis al gesteld toen we vorig jaar samen naar Zuid-Afrika gingen, omdat ze wisten dat hij mij ten huwelijk ging vragen. Maar ik was daar toen absoluut niet aan toe, dus ik weigerde. Een tijdje later werd mij nog eens gevraagd of ik geen 'filmtestje' zag zitten op de dag dat ik mijn trouwjurken ging kiezen. Intussen was ons huwelijk al breed aangekondigd in de media, en ben ik er gewoon heel naïef in meegegaan.”

Bio van Regi

Meer Over:

Regi