.
Chris Van Tongelen met zijn vriendin Annelies
dinsdag 10 januari 2023

Partner van Chris Van Tongelen “Dan pas leer je elkaar echt kennen”

Ze verloor haar job door corona

De Romeo’s zijn heel vaak van huis weg waardoor hun vrouwen heel vaak alleen thuis zijn. Al moeten de vrouwen ook toegeven dat ze dat best allemaal ok vinden om vaak alleen te zijn. Voor Sasha Rosen valt het dan weer beter mee. Zij staat ook vaak samen op het podium met haar partner Davy Gilles.

“Wij zijn elkaars gezelschap wel gewoon. Het probleem tijdens corona was dan wel dat wij allebei geen inkomen meer hadden. De situatie leek uitzichtloos. Elke keer dacht we; over drie maanden mogen we weer optreden, en dan zagen we toch weer alles uit onze agenda verdwijnen”, zucht Sasha in Dag Allemaal.

Dat was een erg zware tijd voor het showbizzkoppel en ze hebben allebei erg moeilijke momenten gelend. Gelukkig nooit samen. De één was er altijd om de ander terug op te beuren.

Ook voor Annelies en Chris was het even zoeken. Annelies verloor haar job tijdens corona en zat dus noodgedwongen thuis, samen met Chris die het podium niet op mocht.

“Pas als je continu samen thuis moet zitten, leer je elkaar echt goed kennen. Na een halfjaar heb ik gelukkig een nieuwe job gevonden, in de administratie van een kinderdagverblijf, maar Chris heeft daarna nog een hele tijd thuis gezeten. Hij heeft het in die periode heel erg moeilijk gehad.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Chris Van Tongelen, De Romeo's, Sasha Rosen en Davy Gilles