.
News Image

Overleden in mei 2015

Ook in mei namen we afscheid van heel wat bekenden.
Op 2 mei nam de culturele wereld afscheid van Michael Blake en Ruth Rendell. Beiden waren op literair vlak bijzondere auteurs en succesvol. Blake was 69, Rendell was 85. Op 4 mei overleed Ellen Albertini Dow op 101-jarige leeftijd. Nog diezelfde dag ging Dirk T'Seyen van ons heen. Deze deejay was amper 52 jaar jong.

Op 6 mei 2015 treurden we om het heengaan van Errol Brown. Als die naam je niet meteen iets zegt, dan helpen we je met plezier. Brown was de zanger van Hot Chocolate, een groep die in de jaren 70 hits scoorde met onder andere Emma, Every 1's A Winner en You Sexy Thing. Brown werd 71 jaar jong.

De voetbalwereld rouwde op 11 mei om de dood van voetballer Tim Nicot die amper 23 jaar was en overleed tijdens een voetbaltoernooi aan de gevolgen van een hartstilstand. Diezelfde dag ging ook schrijver Jef Geeraerts op 85-jarige leeftijd van ons heen.

Blueslegende B.B. King overleed op 14 mei van dit jaar op 89-jarige leeftijd. Precies zeven dagen later ging Dimitri Van Toren van ons heen. Deze 74-jarige zanger kennen we van He Komaan en Een Lied Voor Kinderen. Op 23 mei overleed actrice Anne Meara, zij was 85.

Download onze app voor Android of iOS