.
Fabrizio
zaterdag 5 februari 2022

Oude bekende duikt op bij ‘De Bachelor’

Ze was de ex van Henny Seroeyen

Het is bijna zover, op 9 februari start ‘De Bachelor’, het programma waarin Fabrizio Tzinaridis op zoek gaat naar de vrouw van zijn leven. Tussen alle deelneemsters van het programma ook één ‘oude bekende’. Schoonheidsspecialiste Tatjana doet nu een poging om het hart van Fabrizio te veroveren, maar ooit veroverde ze het hard van Henny Seroeyen, acteur uit 'De Buurtpolitie'. Ze was één van zijn geheime minnaressen.

Dat Tatjana en Fabrizio’s ex Pommeline Tillière veel gelijkenissen vertonen, dat ziet Tatjana alleen maar als een compliment. “Pommeline is een mooie vrouw, hé. Ik vond haar wel goed bij Fabrizio passen. Maar dat is geen garantie dat het mij zal lukken. Net als Pommeline zet ik sinds een tijdje tattoos. Een passie die ik deel met Fabrizio.”

Dat Fabrizio voor haar de ideale man is heeft hij te danken aan heel wat uiterlijke en innerlijke kenmerken. “Eerst en vooral zijn tattoos. Hij is ook best groot en die baard staat hem geweldig goed. En ook dat hij een zoontje heeft, zie ik als een pluspunt voor mijn zoontje. Vanaf dat je een kind hebt, weet je waarvoor je leeft”, klinkt het in Tv Familie.

Bio van Fabrizio Tzinaridis

Meer Over:

Fabrizio Tzinaridis

Bio van Pommeline ­Tillière en Henny Seroeyen