.
Viva La Feta met Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham
vrijdag 14 april 2023

Otto-Jan Ham: “Jani denkt dat ik het expres doe”

Maar dat is niet zo

Wanneer Jani Kazaltzis en Otto-Jan Ham hun gasten ontvangen in ‘Viva La Feta’, weten ze nooit op voorhand wie ze mogen verwelkomen. Heel vaak zijn het gasten waar ze zelf nog niet zo veel over weten of die ze niet supergoed kennen.

Zo kent Jani Kate Ryan al twintig jaar, maar had hij precies nog nooit echt met haar gepraat. “Daar is nu verandering in gekomen. Ik wist niet dat ze zo’n sterke vrouw is. Mia Doornaert vond ik ook geweldig. Ze heeft een imago als harde tante. Maar er is ook een heel mooie, andere kant”, zegt Jani in Story.

Mia Doornaert moest toegeven dat ze altijd al een grote fan is geweest van Jani. En dat ze hem groot gelijk heeft dat hij een mening had over kledij. Al lijkt Otto-Jan Ham daar nog niet van overtuigd. De Birckenstocks die hij altijd draagt, verafschuwt Jani verschrikkelijk.

“Jani denkt dat ik dat expres draag om hem wat te irriteren. Maar daar doe ik het niet voor. Dat zit gewoon enorm goed. En ja, ik weet ook wel dat Jani dat gaat opmerken. Achteraf moet hij weliswaar schoorvoetend toegeven dat ze mij uitstekend staan. Als ik hem iets kan bijleren, dan doe ik dat met plezier.”