.
News Image

Otto-Jan Ham gaat de 1000 km voor Kom op tegen Kanker doen

Donderdag is het zover. 


Donderdag gaat de negende editie van de 1000 km voor Kom op tegen Kanker van start. Elke ochtend fietsen de deelnemers vanuit Mechelen (tussen 07.00 – 08.30 uur) naar een middagstad, en in de namiddag fietsen ze terug naar Mechelen.



Dit jaar zijn de gaststeden achtereenvolgens:

• Boechout (10 mei)

• Leopoldsburg (11 mei)

• Zottegem (12 mei)

• Harelbeke (13 mei)




Zoals altijd staan er ook dit jaar allerlei activiteiten op het programma met als hoogtepunten het startceremoniemoment voor de fietsers vlak voor de start in Mechelen op donderdag 10 mein de doortocht van de pelotons in de middagsteden en de aankomst en het slotfeest in Mechelen (zondag 13 mei ). Tijdens de vierdaagse loopt ook de campagne ‘1000 km in hun naam’. Bij deze actie kan iedere vrijwilliger, fietser, supporter … een button laten aanmaken waarop de naam staat van de persoon waarvoor hij/zij meedoet. Alle namen worden afgedrukt op wimpels die in de loop van de vierdaagse in de aankomstzone in Mechelen worden gehesen.



Onder andere Imke Courtois, Karl Vannieuwkerke, Ihsane Chioua Lekhli, Sven De Leijer, Otto-Jan Ham, Jan Paternoster, Eva De Roo, Bart Van Avermaet, Goedele Wachters, Bart Schols, Klaas Delrue, Kris Peeters, Hilde Crevits en Bart Tommelein zetten zich in tijdens de 1000 km voor Kom op tegen Kanker.

Bio van Otto-Jan Ham

Meer Over:

Otto-Jan Ham