.
Get Ready
vrijdag 20 augustus 2021

Originele Get Ready viert 25-jarig bestaan

Get Ready bij Tien Om Te Zien.

Waar is de tijd dat Get Ready tienduizenden mensen in Blankenberge deed meezingen? Alles komt terug, want de originele Get Ready, dus met Koen, zal woensdag op het podium van Tien Om Te Zien in Middelkerke staan.

"Toen ze me vorig jaar in volle Coronaperiode opbelden of ik graag mee mijn schouders wilde zetten onder de 25ste verjaardag van Get Ready! heb ik niet erg lang moeten nadenken. Ten slotte ben ik al 25 jaar mee co-ouder van ons kindje dat in 1996 het levenslicht zag. Ondertussen heeft Get Ready! al lang bewezen dat het de het in de Vlaamse muziekwereld zijn twee hoofdletters en uitroepteken meer dan waardig is en de nostalgie volop doet herleven", reageert Koen Bruggemans.

"Een zilveren 25 jarig album zou dan ook mooi staan als fonkelend lichtpuntje naast de vele herinneringen die ik koester in mijn trofeekast. Ik ( was ) en ben nog steeds enorm geraakt wanneer ik merk hoe enthousiast een dynamisch team achter platenfirma PIAS, onze manager (sinds jaar en dag) Marc Debouver, het team van the Booking Company ( Kim) en vele mensen van entourage zich inzetten om dit zilveren huwelijk te laten slagen. Op het menu een album waarbij we enkele van de grootste successen in de remix gooiden, aangevuld met nieuw werk. De opnames van de dolgekke “Diep 25” clip was dan ook heerlijk om te doen", geeft Koen toe.

Het nieuwe album van Get Ready verschijnt in oktober.

Bio van Get Ready en Koen Bruggemans