.
News Image

Opvallende nieuwe buren voor Kürt Rogiers

Kürt Rogiers verheugd met zijn nieuwe buren.


Kürt Rogiers was dinsdagavond te gast bij de nieuwe VTM-talkshow ‘Wat Een Dag’ en daar vertelde de Familie-acteur openhartig over een belangrijke verhuis. In december zullen zijn ouders immers een appartement betrekken vlakbij Kürt. “Mijn ouders als nieuwe buren, daar kijk ik enorm naar uit,” onthult de acteur over de verhuis.

De ouders van Kürt Rogiers worden een dagje ouder en daarom bedacht hij een originele manier om hen wat dichter bij hem te krijgen. De ouders van de acteur zullen letterlijk om de hoek wonen en zo kan hij altijd een oogje in het zeil houden. En die zorg is best wel nodig aangezien Kürts vader al tien jaar dapper tegen ‘een vieze ziekte’ vecht. Daardoor heeft de acteur ook het gevoel dat ze wat weinig naar zijn mama keken, die toch ook wat zorg en aandacht nodig heeft. “Ik ga dus heel blij zijn als ik ze dicht bij mij heb,” klinkt het opgelucht bij Kürt Rogiers.

Een kangoeroewoning is ook een optie als kinderen voor hun ouders willen zorgen, maar dat werd nooit echt overwogen door Kürt Rogiers. “Allemaal onder één dak? Dat lijkt me wel héél heftig…”

Bio van Kürt Rogiers