.
Filip Peeters
woensdag 3 februari 2021

Opvallende carrièrewending voor Filip Peeters

"Wie weet eindigt mijn carrière wel waar ze is begonnen..."

Filip Peeters is één van onze grootste acteur. Naast zijn succes in Vlaanderen, scoorde hij ook in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Maar corona sloeg ook enorme gaten in zijn agenda. Maar bij de pakken blijven zitten, da’s niets voor Filip Peeters.

De 58-jarige acteur bakt dezer dagen dagelijks tarte tatins. Elke zaterdag verkoopt hij deze omgekeerde appeltaartjes in een kraampje voor The Butcher’s Store in Hove, al kan je ze ook kopen bij Barabas in Boechout en op de website www.lessoeursmiller.be

“Op deze manier probeer ik mijn plan te trekken”, vertelt Filip Peeters in Dag Allemaal. “Want de rekeningen blijven komen, hé. Plus: het bakken helpt me om mentaal in orde te blijven”, klinkt het bij de acteur. “Een zinvolle dagbesteding is in deze barre tijden zo belangrijk”, geeft Filip Peeters toe.

Een verrassende keuze is het alvast niet, want voor hij acteur werd, was Filip Peeters aan de slag als kok. “Wie weet eindigt mijn carrière wel waar ze is begonnen: in de keuken”, lacht Filip Peeters in Dag Allemaal.

Bio van Filip Peeters

Meer Over:

Filip Peeters