.
De Mol S10E06
zondag 24 april 2022

Opnieuw verlaat kandidaat noodgedwongen De Mol

Een vervloekt jubileumseizoen

Alsof de duivel ermee speelt, was er in de zesde aflevering van De Mol opnieuw geen eliminatie nodig omdat een kandidaat het spel zelf verliet, opnieuw noodgedwongen.

Rechercheur Anke brak haar elleboog tijdens de sprong van de klif en ziet het Mol-avontuur stoppen net voor de halve finale. Het was altijd al duidelijk dat Anke niet De Mol was.

Ze speelde steeds voor de pot en was bloedfanatiek. Met haar onfortuinlijke sprong haalde ze zelfs nog €250 binnen.

De Mol speelt anders het spel ook bloedfanatiek. Deze aflevering is er maar liefst €9500 uit de pot gebleven. Met de tijdloop ging €4000 verloren nadat de stofbom 8 keer afging.

Bij het bananen schieten ging er €3100 verloren en bij het Rad van Fortuin won de groep maar €2000 van de te winnen €7500. De groepspot staat nu op een degelijke €24 790, helaas zal Anke die dus niet meer winnen.

Opvallende momenten:

- Yens die tijdens de tijdloop steeds het verkeerde rekensommetje maakt en zo steeds op een verkeerd huisnummer uitkomt en heel het spel ook wat zeurend de schuld op anderen steekt.

- Uma die overtuigend 'Bert' kiest op het antwoord: 'Wie heeft er een banaan in zijn oor?'. Terwijl de beroemde sketch wel degelijk om Ernie draait.

- Sven die opvallend onopvallend een paar bananen kapot trapt in het bananenveld

- Emanuelle die niet van de kliff springt en zo €250 uit de pot haalt

- Uma die voor de zoveelste keer voor eigen gewin kiest bij de kliffsprong

Nog drie kandidaten en één Mol blijven erover. De finale komt steeds dichterbij.