.
News Image

Opnames Zillion-film niet voor meteen

Robin Pront heeft een groot probleem.


Het coronavirus heeft heel de wereld in een mum van tijd op z'n kop gezet, dat is het minste wat we kunnen stellen. Niets is meer hetzelfde en dat is ook in de filmwereld niet anders. Terwijl 'Thuis', 'Familie', 'Switch' en tal van andere tv-programma's de opnames mogelijk snel zullen hervatten, zit Robin Pront met zijn handen in het haar.



Normaal gezien zou de film 'Zillion' ondertussen zo goed als volledig opgenomen moeten worden, maar dat lukt niet. In Gazet Van Antwerpen vertelt de regisseur dat er voor de film uiteraard opnames op een grote locatie moeten gebeuren, maar dat mag niet. We dachten aanvankelijk dat we na een maandje wel opnieuw zouden kunnen filmen, dit was niet te voorspellen. We moeten veel scènes draaien met dansende mensen tegen elkaar in een discotheek. Dat kan volgens mij pas wanneer er een vaccin is. Eigenlijk kunnen wij pas beginnen draaien vanaf de discotheken weer open mogen, reageert Pront. En dat kan nog héél lang duren vreest de regisseur.



Zillion brengt het misdaadverhaal over de opkomst en ondergang van de Antwerpse danstempel Zillion en zijn flamboyante eigenaar Frank Verstraeten. Jonas Vermeulen, die bij het grote publiek bekend werd als Vlaanderens sympathiekste regie-assistent in de tv-reeks Studio Tarara, neemt de rol van Frank voor zijn rekening. Ook Charlotte Timmers, Barbara Sarafian, Geert Van Rampelberg, Dirk Roofthooft en Frank Vercruyssen behoren tot de hoofdcast. Eerder was al bekend geworden dat Matteo Simoni gestalte geeft aan Dennis Black Magic, waar hij ook nauw mee samenwerkt ter voorbereiding van zijn rol.


Bio van Robin Pront

Meer Over:

Robin Pront