.
News Image

Opnames van Dertigers binnenkort van start

Opnames seizoen 3 starten volgende maand.


Er is goed nieuws voor alle fans van de populaire reeks Dertigers: de opnames hiervan zijn herpland en zullen op 6 juli worden opgestart, slechts enkele weken later dan verwacht. De opnames zullen gebeuren op basis van het protocol dat binnen de productiesector is afgesproken, en uiteraard worden ook hier alle veiligheidsmaatregelen gerespecteerd. De kleine vertraging bij de opnames zal geen impact hebben voor de kijker: de reeks wordt nog steeds in het voorjaar van 2021 verwacht. Bedenker en regisseur Wim De Smet deelde de inzichten uit de voorbereidingen van Dertigers enkele weken geleden al in een druk bekeken webinar voor de hele productiesector.



Ellen Verest (Nora): “Het feit dat het derde seizoen er toch komt, voelt hoopgevend en verlossend. Het zorgt dat ik nu nog meer koester wat we samen mogen delen. Ik kijk ontzettend uit naar het weerzien en om er samen weer iets moois van te maken. Als collega’s, maar bovenal... als vrienden.”



Kim Van Oncen (Saartje): “EINDELIJK! Ik was al bang dat ik een veertiger zou zijn tegen de tijd dat we terug mochten beginnen draaien. Ik kijk het meest uit naar de wrapparty ... bubbels met onze Dertigers-bubbel smaken toch eens zo goed (lacht).”


Bio van Kim Van Oncen en Ellen Verest