.
News Image

Opnames Safety First klaar

Eind goed, al goed?


Zaterdag werd de allerlaatste opnamedag voorzien van Safety First – The Movie. Met enige vertraging weliswaar, te wijten aan de hospitalisatie van actrice Ruth Beeckmans wegens een virale hersenvliesontsteking. De productie lag bijgevolg drie weken stil, maar dankzij een super gemotiveerde ploeg én een volledig herstelde Ruth konden de laatste opnames inmiddels ingeblikt worden. De geplande releasedatum van 16 december komt dan ook niet in gevaar.



Safety First – The Movie is het langspeelfilmdebuut van bedenker en regisseur Tim Van Aelst. Een deel van de opnames vonden plaats op Tomorrowland in Boom.



“Het was een fantastische rit vol onvergetelijke momenten.” aldus Tim Van Aelst. “Ik heb mogen werken met heel wat raspaarden en die zijn, zoals je weet, enorm goed in het nemen van hindernissen. Mijn grote dank gaat uit naar onze producer Sofie Peeters zonder wie deze opnames nooit zo snel hervat hadden kunnen worden.”



In Safety First – The Movie slepen bewakingsagenten Dirk Porrez, Simon ‘Smos’ Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez de job van hun leven in de wacht. Ze mogen de V.I.P. van één van de beste muziekfestivals ter wereld bewaken. Daar doet Luc een schokkende ontdekking die de hele Friendship in gevaar brengt.

Discipline, Dedication & Friendship maar Safety First op Tomorrowland !



De voltallige cast - Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni, Ben Segers en Ruth Beeckmans - zijn uiteraard van de partij. De film kreeg steun van Screen Flanders en wordt vanaf 16 december verdeeld door KFD (Kinepolis Film Distribution).


Bio van Safety First

Meer Over:

Safety First