.
Julie Van den Steen, Frank Focketyn, Marleen Merckx, Ruth Beeckmans en Lize Feryn
vrijdag 22 december 2023

Opnames nieuwe VTM-romcom gestart op Antwerpse kerstmarkt

Met een verrassende cast!

De jingle bells klinken dezer dagen door de straten en de kerstlichtjes fonkelen erop los. Het ideale moment voor de opnames van een gloednieuwe romantische komedie met Christmas vibes, gemaakt door productiehuis De Mensen. De hoofdcast van deze hartverwarmende komedie die zich afspeelt rond kerst bestaat uit een indrukwekkende line-up van bekende namen. Zo schitteren onder meer Frank Focketyn, Marleen Merckx, Ruth Beeckmans en Lize Feryn in deze nieuwe reeks. Een verrassende toevoeging aan de cast is presentatrice Julie Van den Steen, die voor het eerst proeft van het acteren.

Julie Van den Steen: “Toen ik werd gevraagd om auditie te doen voor een nieuwe romcom vol kerstfeer, dacht ik: ‘hell yeah’. Ik ben een grote fan van het genre en was na het lezen van het scenario meteen hooked. Het is dus een stille kinderdroom die uitkomt! Ondertussen heb ik al enkele opnames achter de rug en die zijn echt heel fijn en gevuld met hilarische momenten. En eerlijk gezegd ook wel een beetje slaaptekort (lacht). Maar ik ben echt in een ongelooflijk warme en lieve ‘fictiefamilie’ terechtgekomen. Ik heb hier zoveel zin in!”

Momenteel draaien de camera’s op volle toeren op de kerstmarkt van Antwerpen. De nieuwe reeks zal volgend jaar te zien zijn bij VTM. De titel, het verhaal en de exacte uitzenddatum van de nieuwe reeks worden op een later moment bekendgemaakt.