.
News Image

Opnames nieuw seizoen Eigen Kweek gaan van start

En we maken kennis met nieuwe gezichten...
Op 14 april gaan Eén en Eyeworks van start met de opnames voor de langverwachte tweede reeks van Eigen kweek. Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Rhoda Montemayor en Maaike Cafmeyer nemen opnieuw de hoofdrollen voor hun rekening. En de familie Welvaert is intussen ook uitgebreid ...

Het verhaal van de tweede reeks pikt de draad op ruim vier jaar na het einde van de eerste reeks. Julita en Chantal, die zwanger waren, zijn intussen allebei bevallen van een kindje. Hun respectievelijke kinderen, Franky en Emma, zijn intussen vier jaar oud.

De cast blijft grotendeels dezelfde, al duikt er hier en daar een nieuw gezicht op. De rollen van het tweede seizoen worden vertolkt door Dirk Van Dijck, Sien Eggers, Wim Willaert, Sebastien Dewaele, Rhoda Montemayor, Maaike Cafmeyer, Stefaan Degand, Sam Louwyck, Jerica Nelson (nieuw), Liesa Naert, Maria Vanhooren, Jan Hammenecker, Günther Lesage, Piv Huvluv, Wouter Bruneel en Dirk Pauwels (nieuw). Alice Erard en Quinten Somers kruipen in de huid van kinderen Emma en Franky.

Net als de eerste reeks wordt de tweede reeks van Eigen kweek grotendeels opgenomen in de West-Vlaamse gemeente Heuvelland.

Eigen kweek is een productie van Eyeworks Film & TV drama voor Eén, in een regie van Joël Vanhoebrouck en naar een scenario van Bas Adriaensen, Mathias Claeys, en Philippe De Schepper.

De opnames van de tweede reeks lopen van 14 april tot en met 8 juli. De reeks wordt ten vroegste in het voorjaar van 2016 uitgezonden op Eén.