.
News Image

Opnames Familie terug van start

Maar het zal niet meer hetzelfde zijn.


De bomma en Albert die bij hun kleinkinderen op bezoek gaan of Peter die zijn nicht Mieke kust, dat zal niet meteen gebeuren tijdens eerstvolgende opnames van 'Familie'. Het Laatste Nieuws schrijft dat die op 2 juni aanstaande heropgestart zullen worden.

En toch zal er nog gekust worden op de set van 'Familie', alle acteurs engageren zich om één collega toe te laten in hun 'circle of trust'. Daardoor kunnen Lars en Véronique probleemloos kussen.



Veel soapkoppels worden door onze kijkers aanzien als echte geliefden, en dat gevoel willen we behouden. Intimiteit hoort daarbij, maar door corona kon dat niet meer. Met de lancering van onze 'circle of trust' lossen we dat op, reageert producer Wim Feyaerts in Het Laatste Nieuws.

Alleen wie die in de bubbel van een collega zit, mag op minder dan 1,5 meter van zin of haar collega komen. Alle andere acteurs moeten die afstand wél respecteren. Lars & Véronique, Rudi en Zjef, Peter & Iris, Mieke & Niko, ... zij kunnen probleemloos kussen en zo nodig meer. Maar Lars zal zolang de coronamaatregelen gelden dus niet met andere vrouwen kunnen kussen. Kürt Rogiers is één van de acteurs die begin juni terug op de set zal staan en daar kijkt hij enorm naar uit. De verhaallijn die nu voor Lars klaarstaat, is om van te smullen. Je ontdekt niet elke dag dat je een geheime tienerzoon hebt, reageert de acteur in Het Laatste Nieuws.



Hoewel de opnames al op 2 juni starten, moeten de fans van 'Familie' nog tot na de zomer wachten voor zij het resultaat kunnen zien.


Bio van Kürt Rogiers

Meer Over:

Familie Kürt Rogiers