.
News Image

Opgelet voor fake advertenties Gert Verhulst

Gert zit er écht voor niets tussen.


U hebt ze ook wel al zien passeren, berichten als 'Een vriend van me kocht een nieuwe Mercedes en krijgt elke dag meer dan € 2.000 op zijn rekening bijgeschreven' of 'Ik heb 1.280 euro op één dag verdiend'. Net zoals berichten over leningen en dergelijke, zien we op Facebook het ene bericht na het andere verschijnen. Het is een plaag en bovendien is het bedrog.



Soms volstaat het al om te klikken om prijs te hebben. Niet prijs in de zin van 'Hoera, ik heb 2.000 euro verdiend', wel prijs in de zin van 'oeps, ik ben mee een virus aan het verspreiden'. Bij deze een oproep om alles wat u op het internet ziet wat ongeloofwaardig is, gewoon te negeren. Klik er niet op, je moet het zelfs niet lezen (puur tijdverlies). Door er niet op te klikken, door niet te telefoneren of te WhatsAppen naar een bepaald nummer, maakt u de wereld een stuk mooier.

Sinds enkele dagen duiken er ook weer advertenties op met de naam van Gert Verhulst in. Ja, helaas ook bij ons en op andere grote websites. Gert Verhulst bekent nieuws en Dit schandaal raakte België. Dit schandaal bracht iedereen in shock en de banken zijn doodsbang, nodigen uit om door te klikken. Doet u dat, dan komt u op een website terecht die de layout van HLN.be heeft. Maar als u naar de adresbalk kijkt, merkt u dat de website niets met de krant of het bedrijf achter de krant te maken heeft. Op de website ziet u reclame voor bitcoins... verleidelijk om te investeren? Doe het niet, u bent uw geld gegarandeerd kwijt. Vandaag is het trouwens Gert Verhulst, morgen kan het net zo goed weer een andere bekendheid zijn.



Dank om dit massaal te delen én in het achterhoofd te houden dat als het te mooi is, het écht niet waar is.

Bio van Gert Verhulst

Meer Over:

Gert Verhulst