.
News Image

Operatie na domme val DJ F.R.A.N.K

DJ F.R.A.N.K moet onder het mes.


Vrijdag 12 juli kwam DJ F.R.A.N.K zwaar ten val met een elektrische step op vakantie in Santa Margarida, Spanje. Die kleine wielen en de toch wel aanzienlijke snelheid (30 km/u) in combinatie met de aanwezige cruise-control zijn levensgevaarlijk, weet de dj nu. Doe daar nog slechte wegen en rioolputten bij en een ongeval is niet veraf. Ik lig nu in het hospitaal in Gerona, met een open been breuk van het scheenbeen en kuitbeen, te wachten op de repatriëring naar Belgie om definitief geopereerd te worden. Artsen hebben hier al een eerste operatie uitgevoerd.



Die repatriëring zal aanstaande vrijdag plaatsvinden. Het is erg druk in de ziekenhuizen, de verzekeringen werken op volle toeren en de dossiers stapelen zich op, krijg ik hier te horen. Maar er is licht aan het einde van de tunnel, klinkt het voorzichtig optimistisch. Normaal zou ik aanstaande donderdag terug naar België vliegen om te draaien op The Day before Tomorrow, Mainstage en op The Villa Stage van Tomorrowland. Vrijdag stonden Hello Schoten, Aperotime Ieper en Tomorrowland op het programma. Die festivals heb ik met pijn in het hart (en mijn voet) moeten annuleren, klinkt het vanop het ziekbed. Zaterdag vloog ik normaal terug naar vrouw en kids om de vakantie verder te zetten. Na meer dan 170 DJ sets (oa in Carré, The Villa Antwerp, Moosebar, Het Sportpaleis, Tomorrowland Winter, Pennenzakkenrock, Legacy Festival…) de eerste helft van dit jaar keken, we daar enorm naar uit.

Het heeft niet mogen zijn. Vrijdag zal ik in Az Monica Deurne definitief geopereerd worden. In augustus staan 40 optredens gepland, die normaal moeten doorgaan, al is het in een rolstoel. Martin Garrix, de Nederlandse nr 1 DJ van de wereld kampte enkele maanden geleden met hetzelfde probleem. Hij heeft zijn programma ook redelijk kunnen afwerken , zonder teveel annulaties, klinkt het zelfverzekerd. Ja, Frank laat zich niet kennen. Of hij ooit nog op een step stapt? Zeg nooit nooit.


Bio van Dj Frank

Meer Over:

Dj Frank