You are here

Op zoek naar een cadeau? Just Dance 4 voor Wii

15/12/2012 21:14-

‘s Werelds #1 dansgame is terug met Just Dance 4! De laatste editie van de recorbrekende franchise voert het feest naar een heel ander fun-niveau met meer dan 40 nieuwe hits, de coolste moves en gloednieuwe features.

Just Dance 4 is jouw ticket naar de beste nieuwe muziek met meer dan 40 nummers van allerlei topartiesten, populaire genres en bekende hits zoals ‘Good Feeling’ van Flo Rida en ‘Moves like Jagger’ van Maroon 5 ft. Christina Aguilera. De tracklist bevat ook legendarische artiesten zoals Barry White en The B-52’s om de hele familie aan het dansen te krijgen.

Just Dance 4 is de perfecte manier om een feestje te bouwen voor elke gelegenheid dankzij innovatieve modi zoals de volledig nieuwe Battle modus, een vernieuwde Just Sweat modus, en leuker nog, alternatieve dansmoves. Alles wat je al wist en leuk vond aan Just Dance wordt alleen maar beter met Just Dance 4 – Hippe nieuwe nummers, leuke losse moves en nog veel meer.

Met Just Dance 4 houdt het feest nooit op! Je hebt de hele avond plezier! Al dansend, lachend en zwetend samen met je vrienden en familie.

Tags: