.
Philippe Geubels
woensdag 22 december 2021

Op dit meisje was Philippe Geubels smoorverliefd

En het is geen onbekende

Elke week kunnen we op Play5 genieten van ‘James, de musical’. Daarin zet James Cooke week na week een bekende Vlaming in de bloemetjes. En die eer valt ook comedian Philippe Geubels te beurt. In de show en aan Dag Allemaal bekent hij op wie hij als kleine jongen stapelverliefd was.

“Ik was smoorverliefd op Silvy Melody. Mijn vader Walter deed een tijdje het management van enkele Vlaamse artiesten en zo mochten mijn broer en ik in de zomer van 1992 meereizen met de Kustshow-bus van Knokke naar De Panne. Daar waren optreden van artiesten als Sam Gooris en Silvy Melody” vertelt Philippe aan James.

In die tijd was Silvy De Bie nog een kindsterretje, en had ze ongeveer dezelfde leeftijd als Philippe. “Ik was fan van het Vlaamse lied en papa nam ons een paar keer mee naar de opnames van 'Tien Om Te Zien'. De artiesten en wij logeerden tussendoor in Sunparks. Achter de schermen zag ik haar vaak lopen. Maar ik durfde haar niet aanspreken. Op een bepaald moment is er toch een soort date geregeld. Maar wat me toen vooral is bijgebleven, dat is dat ik de sleutel van mijn kastje ben kwijtgeraakt.”

Download onze app voor Android of iOS