You are here

Oops, Cath Luyten en Frank Raes even weer samen

06/12/2018 07:46-

Dat heb je met vooraf opgenomen programma's....

De kijkers van De Slimste Mens Ter Wereld moesten woensdagavond eens goed lachen op het moment dat Cath Luyten in de filmpjesronde opdook. Lachen terwijl Erik Van Looy, de kandidaten en de jury dat niet deden en dat had alles te maken met een maanden geleden opgenomen filmpje van de presentatrice.

“De mensen vragen mij wel eens ‘Cath, hoe doe jij dat eigenlijk, uw relatie met Frank spannend houden? Wel, Frank en ik, wij verrassen elkaar heel erg vaak. Zo heb ik onlangs nog iets heel speciaals voor hem gekocht. Een speeltje dat je vanop afstand kan besturen. Hij was er natuurlijk direct helemaal wild van. Alleen moet hij nog leren om dat ding deftig te besturen”, vertelde Cath in het filmpje voor zij de prangende vraag stelde over de vaakst geflitste auto’s in het verkeer.

Deze week raakte bekend dat Cath Luyten en Frank Raes niet langer samen zijn. De opname van de desbetreffende aflevering van De Slimste Mens Ter Wereld vond een goede twee weken geleden plaats. Toen was er voor de buitenwereld nog niets aan de hand. Bovendien werd het filmpje met Cath Luyten al véél langer geleden opgenomen. Wellicht was de presentatrice dat filmpje al vergeten, anders had zij de makers van De Slimste Mens Ter Wereld kunnen vragen om het filmpje te schrappen.

Meer nieuws over:

Frank Raes, Cath Luyten

Gerelateerde foto's:

Mia's - editie 2012

Cath Luyten - Lint - 08/12/2012

Gerelateerde bio's: