.
Viviane De Muynckl en Aimé Claeys
donderdag 30 mei 2024

Ook Viviane De Muynck en Aimé Claeys in het nieuwe seizoen van Knokke off

Uitbreiding cast Knokke off

De VRT MAX-succesreeks Knokke Off voegt voor het tweede seizoen twee bekende gezichten toe aan de Vlaams-Nederlandse cast. Acteurs Viviane De Muynck en Aimé Claeys spelen elk een bijzondere rol in het nieuwe seizoen van de immens populaire en veelgeprezen reeks.

In het tweede seizoen schittert opnieuw een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Eliyha Altena, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Pieter Genard, Anna Drijver, Jasmine Sendar en Emma Moorgat.

En daar voegt Knokke off nu twee Vlaamse kleppers aan toe. Viviane De Muynck speelt de rol van Bonmamie, de grootmoeder van Alex (Willem De Schryver) die orde op zaken komt stellen. Viviane wordt vergezeld door Aimé Claeys die de rol van haar verzorger Thomas op zich neemt. Kortom: vers bloed in Knokke, en dat gaat de boel op z'n kop zetten.

Knokke off 2 gaat verder na de dramatische gebeurtenissen van vorig seizoen waarbij we Louise, Daan en Alex volgen in hun zoektocht naar liefde en erkenning. Kiest de knappe, rijke Louise voor de sympathieke volksjongen, voor de flamboyante miljonairszoon, of toch voor zichzelf? Ontsnappen de jongeren uit de wereld van verderf waarin ze zijn opgegroeid? En komen hun meedogenloze ouders nog steeds overal mee weg wanneer de grootmoeder van Alex orde op zaken komt stellen?

Bio van Viviane De Muynck en Aimé Claeys