.
Natalia
donderdag 11 maart 2021

Ook Natalia en Urbanus krijgen een ‘Best Of’ in nieuw VTM-programma

En zij zijn niet de enige.

Dit najaar krijgen 8 Belgische muzikale iconen een ultiem eerbetoon in het nieuwe VTM-programma The Best Of. De volledige ‘cast’ is vandaag bekend, want naast Axelle Red, Dimitri Vegas & Like Mike, De Kreuners en Gorki zullen ook Raymond van het Groenewoud, De Mens, Natalia en Urbanus in de muzikale spotlights worden gezet. Niet minder dan 40 collega-artiesten verrassen deze 8 met een privéconcert waarin ze telkens de vijf populairste nummers van de centrale artiest coveren. Die top vijf wordt bepaald via een ruime bevraging bij de Vlaamse bevolking.

Wat zijn de favoriete songs van de Vlaming? Welk nummer is voor hen de absolute nummer 1? Naast de verrassende live optredens van tal van collega-artiesten gaat The Best Of ook backstage bij de voorbereidingen en delen bekende en onbekende Vlamingen de top 5 van hun icoon in de ‘VoxBox’. Ook intimi doen hun opvallendste verhalen over de centrale artiest uit de doeken. De presentatie van The Best Of is in handen van An Lemmens, de opnames vinden plaats in de meest iconische muziektempel van het land: de Ancienne Belgique. The Best Of is in het najaar van 2021 te zien bij VTM.

Natalia: “The Best Of, de verrassing alleen al is food for my soul! Ik ben enorm benieuwd wie er met wat op de proppen zal komen en ik laat het hele gebeuren met veel dankbaarheid op me afkomen!”

Bio van Natalia, Raymond van het Groenewoud, Urbanus en De Mens