.
Marianne Devriese
vrijdag 10 december 2021

Ook Marianne Devriese bij Familie ontslagen

Dit is nummer vijf!

Verschillende fans van ‘Familie’ hadden het verwacht, ondertussen werd het nieuws door een bron bevestigd: ook Marianne Devriese werd door de makers van ‘Familie’ bedankt.

De fans van ‘Familie’ vroegen zich al even af wat er met Iris zou gebeuren als Peter (Gunther Levi) uit de reeks zou verdwijnen. Wij hebben het antwoord: Iris zal héél binnenkort definitief verdwijnen. De kans is groot dat Iris de bevalling van haar kindje niet overleeft.

Marianne Devriese debuteerde in 2009 als Gwendy Thielens, een gastrol. De makers van de soap geven Marianne in 2013 de kans om de rol van Evy Hermans te spelen. Dat zou Marianne tot in 2019 doen. Nadien duikt zij in de soap op als Iris, de tweelingzus van Evy. En ook daar komt straks helaas een einde aan.

Met maar liefst 5 ontslagen op korte tijd, gaan de makers van de soap met een grove borstel door de cast. VTM wil ‘Familie’ verjongen en daarvan zijn Gunther Levi, Marianne Devriese, Martine Jonckheere, Hilde Van haesendonck en Ludo Hellinx het slachtoffer. Marianne zal wellicht de eerste van in totaal vijf mensen zijn die straks de soap verlaat, de komende maanden volgt de rest.