.
Gers Pardoel
vrijdag 27 mei 2022

Ook Gers Pardoel en OLIVIA komen op 19 augustus naar Springtij

Niels Destadsbader viert er zijn verjaardag!

Aan de vernieuwde Antwerpse Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai, kan je op vrijdag 19 augustus 2022 terecht voor de eerste editie van het stadsfestival Springtij. Camille zorgt er die avond voor veel ‘Vuurwerk’, terwijl Niels Destadsbader er die dag zijn 34ste verjaardag viert, samen met zijn liveband en het publiek. Ook Gers Pardoel, bekend van de hits ‘Bagagedrager’, ‘Ik neem je mee’ en ‘Zo Bijzonder’ wordt aan de festivalaffiche toegevoegd, net als OLIVIA (Trappeniers). Met ‘Kom wat dichterbij’, samen met Regi en Jaap Reesema, scoorde ze al een dikke hit, maar ook solo is ze met o.a. ‘La di da’, ‘Can’t Break a Broken Heart’ en ‘Don’t Need It’ een erg succesvolle artieste. Meer info en festivaltickets vind en bestel je op www.springtij.live

Met de steun van het stadsbestuur en diverse partners, lanceert de Antwerpse (horeca)ondernemer en organisator Wim Van der Borght een nieuw muziekweekend. Op de vernieuwde Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai, kan je er op zaterdag 19 en zondag 20 augustus terecht voor 2 muzikale dagen. Op zaterdag kan je er om 17u00 al terecht op het terras voor Antwerpen Zingt. Een nieuwe editie van ‘de grootste Antwerpse meezingavond in openlucht’ brengt straks gegarandeerd weer duizenden mensen op de been. Dit jaar wordt er vanuit de organisatie extra aandacht geschonken aan Antwerpse liedjes en krijgen bekende gezichten met Antwerpse roots ook een plek op het podium.

Verjaardag

Op zaterdag is er dus Antwerpen Zingt. Eén dag eerder, op vrijdag 19 augustus, kan je op diezelfde locatie aan de Cockerillkaai terecht voor de eerste editie van het ééndaagse stadsfestival Springtij. Meervoudig Zomerhit-winnaar Niels Destadsbader brengt er die avond, samen met zijn liveband onder leiding van Miguel Wiels, zijn grootste hits, zoals ‘De Wereld Draait Voor Jou’, ‘Verover Mij’, ‘Skwon Meiske’, e.v.a. Voor Niels, die op Springtij z’n 34ste verjaardag viert, is het deze zomer het enige optreden dat hij in de Koekenstad geeft.

Ook Camille, dé hotste vrouwelijke artieste van het moment dankzij haar succesvolle doortochten in o.a. The Masked Singer, #LikeMe en Liefde voor Muziek, is erbij. Voor ze dit najaar 5 Lotto Arena-concerten geeft, warmt ze het Springtij-publiek al even op met haar hits ‘Vuurwerk’, ‘Diamant’ en ‘Vechter’.

Springtij, met Niels Destadsbader Live, Camille, OLIVIA en Gers Pardoel vindt plaats op vrijdag 19 augustus 2022 op de vernieuwde Antwerpse Scheldekaaien, ter hoogte van de Cockerillkaai. Tickets, inclusief reservatiefee, kosten 35 euro en kan je bestellen op www.springtij.live.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Gers Pardoel, Olivia, Niels Destadsbader en Camille