.
News Image

Ook Clouseau, Hooverphonic en Snelle geven pop-up concerten in Puurs

De ticketverkoop start vandaag.


Na de eerdere aankondiging van Natalia & Jef Neve, The Starlings, Willy Sommers, Nick & Simon, Christoff, Belle Perez, De Romeo’s, Lindsay & Herbert, Glennis Grace en Dana Winner, voegt concertorganisator House of Entertainment met Snelle (5 juli), Hooverphonic (16 juli) en Clouseau (20 en 21 juli) nog 3 absolute toppers toe aan de line-up van de concerten die in juli 2020 plaatsvinden in het tot een intieme, gezellige concertzaal omgebouwde Studio 100 Pop-Up Theater in Puurs. De ticketverkoop voor deze extra concerten start vandaag om 11u via www.popupconcerten.be.



We zijn zeer trots dat we Clouseau, Hooverphonic en Snelle in juli mogen ontvangen in het Studio 100 Pop-Up Theater, zo zegt Pieter Ramboer, CEO van House of Entertainment. We hadden al een zeer sterke line-up en die oogt met de toevoeging van deze kleppers alleen nog maar indrukwekkender. We willen de mensen een onvergetelijke ervaring bezorgen, door hen unieke concerten aan te bieden met de strafste artiesten van de Lage Landen en dat in een uiterst sfeervolle, gezellige bubbelsetting. We ontvangen publiek, artiesten en medewerkers met respect voor alle opgelegde maatregelen. Op algemene vraag van het publiek, hebben we voor alle pop-up concerten extra bubbels van 2 personen voorzien, want die blijken - een beetje tegen onze verwachtingen in - populairder dan de bubbels van 4”, besluit Pieter Ramboer.



De voorbije maanden scoorde de Nederlandse sensatie Snelle met ‘Reünie’, de duetsingle met Marco Borsato 'Lippenstift' en het heerlijke ‘Smoorverliefd’ ook in Vlaanderen hit na hit. Zijn album ’24’ is een voltreffer en na zijn uitverkochte concert in de Leuvense Depot, zorgde hij voor een spectaculaire stunt door in minder dan 24 uur tijd de Antwerpse Lotto Arena uit te verkopen. Wie geen kaartjes kon bemachtigen voor één van deze concerten, krijgt dadelijk een nieuwe en unieke kans, want op zondag 5 juli speelt Snelle maar liefst 3 exclusieve concerten in het Studio 100 Pop-Up Theater. “Het wordt bijzonder, ook voor mij, want spelen voor slechts 200 mensen heb ik nog niet zo vaak gedaan. Iedereen zal alleszins kunnen genieten van een unieke concertbeleving”, zegt Snelle enthousiast.

Eind 2018 bracht Hooverphonic zijn tiende album 'Looking For Stars’ uit, de eerste plaat met nieuwe leading lady Luka Cruysberghs. Op donderdag 16 juli kan je het Studio 100 Pop-Up Theater terecht voor 2 sublieme optredens van Hooverphonic. Naast nieuwe singles als 'Romantic’, 'Looking for Stars’ en 'Horrible Person’, zullen ook vele oudere hits zoals 'Mad About You', '2Wicky' en 'Badaboum' aan bod komen.

Een goeie drie jaar na 'Clouseau Danst' is Clouseau helemaal terug met hun dertiende Nederlandstalige plaat, genaamd ‘Tweesprong’. Het is een bijzonder eerlijk en emotioneel album geworden, en Koen en Kris denken oprecht dat ze nog nooit zò’n verzameling straffe songs op één album hebben gehad. En dat zeggen ze niet omdat dat vaak het klassieke promopraatje is : je vòelt gewoon dat ze écht trots zijn op hun nieuwe album, misschien wel het meest trots in hun lange carrière. Op 20 en 21 juli kan je in het Studio 100 Pop-up Theater gaan genieten van de uitmuntende 'Tweesprong'-concerten van Clouseau.

Volledige line-up: www.popupconcerten.be