.
News Image

Ook BuikRock verhuist naar 2021

Weer pec h voor Niels Destadsbader.


Omdat gezondheid belangrijk is en we als organisatie ook op dat vlak geen enkel risico willen nemen, wordt de tweede editie van BuikRock verplaatst naar de zomer van 2021, dat laten de organisatoren van BuikRock in Deerlijk weten.



Vrijdag 28 en zaterdag 29 augustus 2020 stond met rood aangestipt in de agenda van vele honderden festivalgangers. In Deerlijk zou dan de tweede editie plaatsvinden van BuikRock. Het festival zag in 2019 het levenslicht als het muziekgebeuren waarmee ereburger Niels Destadsbader samen met een aantal collega’s zijn gemeente wilde verwennen. Door het grote succes kon een tweede editie niet uitblijven. Meer zelfs, BuikRock zou dit jaar een tweeluik worden, met een line-up om ‘u’ tegen te zeggen. Het coronavirus beslist er echter anders over. Even was er nog de stille hoop dat BuikRock het lichtpuntje zou worden in een leeggemaakte festivalzomer. Maar intussen is duidelijk dat de gevolgen van de pandemie ook dan nog lang niet van de baan zullen zijn. De versoepeling van de maatregelen maakt een echte festivalbeleving onmogelijk. Daarom rest ons geen andere keuze dan de beslissing van de Nationale Veiligheidsraad te volgen en een streep te trekken door BuikRock 2020. Andere dingen zijn nu belangrijker…



Als organisatie betreuren we uiteraard het schrappen van ons evenement maar anderzijds is deze beslissing niet meer dan logisch. Gezond blijven, gaat voor op alles. We leven mee met iedereen die getroffen is en nemen onze hoed af voor al wie in deze dagen op één of andere manier helpt en blijft helpen: in de hulpverlening, de zorgsector maar ook thuis, in de eigen buurt., klinkt het bij de organisatoren.


Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader