.
Stef Goossens uit Boer Zkt Vrouw 2023
vrijdag 24 maart 2023

Ontploft de bom ook nog bij andere boeren in ‘Boer zkt Vrouw’?

Vluchtige kus op de mond wordt verzwegen

Nu de bom ontploft is op de boerderij van boer Raphaël, leeft ook boer Stef mee met hem. “Ik leef heel erg met Raphaël mee”, vertelt Stef aan TV Familie.

“Dit is héél erg voor hem. Raphaël heeft dit niet zo gewild. Ik heb medelijden met hem, want ik kan beamen dat een avontuur zoals ‘Boer zkt Vrouw’ niet te onderschatten is. Het is zowel mentaal als emotioneel een hele beproeving”, aldus boer Stef.

Op zijn boerderij is de sfeer wél goed. Hij verdeelt zijn aandacht onder zijn drie dames en daar lijkt iedereen tevreden mee te zijn. Voor zijn 24-uurs date koos hij voor Annelore.

”Ik moest iemand kiezen, hé. Met Annelore was het initieel wat op de vlakte gebleven. Daarom heb ik haar gekozen. En dat heb ik mij niet beklaagd”, bekent Stef aan TV Familie.

Het was echter zó gezellig dat er ook een kus op de mond volgde tussen Annelore en Stef. “Goh ja, ik heb die vluchtige kus van Annelore gewoon ontvangen, hé. Meer is er niet gebeurd. Gevoelens kwamen er niet aan te pas. Daarom dat we hebben afgesproken om daar tegenover de andere twee over te zwijgen”, verklaart Stef.