.
News Image

Ontmoet de cast van musical “Iedereen Beroemd”

Kom zaterdag meezingen in Antwerpen!


De repetities van Iedereen Beroemd zijn een dikke week bezig. Frank Van Laecke leidt zijn cast met scherpe blik vooruit naar de première op 17 februari. Gelukkig blijven ze niet enkel zitten in hun repetitiekot. Op 19 en 26 januari zijn er ook al twee momenten ingepland waarbij het publiek de kans krijgt om kennis te maken met onze cast. Plaats van afspraak is de Stadsfeestzaal in Antwerpen. En Judas TheaterProducties heeft sinds kort ook een eigen MUSICAL SONGBOOK uit. Vanaf nu zijn de teksten en muziekpartijen van de populairste liedjes uit de musical van JTP beschikbaar in een songbook in twee volumes én een bijhorende CD. Het wachten naar de volgende première van Judas TheaterProducties wordt zo bijzonder goed opgevangen voor de fans. IEDEREEN BEROEMD, de musicalcreatie gebaseerd op de gelijknamige film van Dominique Deruddere, met o.a. Joke Emmers, Sven De Ridder, Nele Goossens, Bert Verbeke, Ianthe Tavernier en Peter Thyssen gaat in première op 17 februari in Theater Elckerlyc te Antwerpen.Op zaterdag 19 en 26 januari is kan het aanwezige publiek in de Stadsfeestzaal van Antwerpen terecht voor een promomoment met de acteurs. Telkens van 15u30 tot 16u30.

Op zaterdag 19 januari:

- introductie door Peter Thyssen en Bert Verbeke

- Iante Tavernier brengt single VUUR, samen met de chorus girls Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pitsen onze MC van dienst, nl. Steven Colombeen.

- er staat tevens een leuke photo booth in het thema van IEDEREEN BEROEMDOp zaterdag 26 januari (en dus niet 20 januari)

- introductie door Sven De Ridder en Nele Goossens

- Joke Emmers brengt LUCKY MANUELO, samen met de chorus girls Lauren De Ruyck, Lynn Vercauteren, Charlotte Suijs en Rosanne Pits

- er staan tevens een leuke photo booth in het thema van IEDEREEN BEROEMD
Bio van Ianthe Tavernier

Meer Over:

Ianthe Tavernier

Bio van Joke Emmers, Sven De Ridder en Jelle Cleymans