.
News Image

Ontmaskeren Brennan en Booth de seriemoordenaar in laatste seizoen Bones?

Maandag is Bones weer van de partij.
Vanaf nu maandag 6 februari 2017 brengt Q2 wekelijks een nieuwe aflevering van het twaalfde en laatste seizoen van Bones. De langstlopende FOX-reeks ooit met dokter Temperance Brennan (Emily Deschanel), FBI-agent Seeley Booth (David Boreanaz) en het Jeffersonian-team komt na 246 afleveringen tot een einde. Bones, dat intussen is uitgegroeid tot een vaste waarde bij Q2, haalde met het vorige seizoen een gemiddeld marktaandeel van 9,9% en gemiddeld 210.000 kijkers per aflevering (VVA 18-44, live+7).

IS BRENNANS VOORMALIGE ASSISTENT DE BERUCHTE ‘POPPENSPELER’?
Op het einde van seizoen 11 bleven de kijkers met enkele vragen achter: Kan het labteam Brennan bevrijden uit de handen van haar voormalige assistent Zack? Wie is de seriemoordenaar alias de gruwelijke ‘Poppenspeler’? En waarom heeft de seriemoordenaar het precies op Brennan gemunt? In het laatste seizoen van Bones komen voormalige gastacteurs en de zogenoemde squinterns, assistenten van Brennan, terug in beeld, en de oude liefde van iemand in het Jeffersonian-team wordt aangewakkerd. Verder brengt het laatste seizoen nieuwe moordcases, een undercoveroperatie tijdens een houthakkerswedstrijd en epische verhaallijnen over een seriemoordenaar. Terwijl er een nieuw huwelijk plaatsvindt in het laatste seizoen, wordt het huwelijk van Brennan en Booth op de proef gesteld.

Emily Deschanel (Temperance Brennan): “Het is heel jammer om te weten dat iets zal eindigen dat je de voorbije elf jaar heel graag hebt gedaan. Hoe dan ook ben ik dankbaar dat we de kans krijgen om Bones in schoonheid af te sluiten en er een spannend einde van te maken.”

EMILY DESCHANEL REGISSEERT EERSTE AFLEVERING
Hoofdactrice Emily Deschanel heeft haar debuut als regisseur gemaakt. Naast het acteren voor de camera, stond ze voor de eerste aflevering van het laatste Bones-seizoen ook zelf eens achter de camera. Ze treedt daarmee in de voetsporen van haar collega-hoofdrolspeler David Boreanaz, die al enkele Bones-afleveringen mocht regisseren.

AFLEVERING 1 OP MAANDAG 6 FEBRUARI 2017 OM 20.40
Brennan is ontvoerd door haar voormalige assistent Zack Addy. Wanneer Hodgins en Wendell Zacks schuilplaats kunnen achterhalen, wil Booth Brennan meteen redden, maar dat is echter het begin van alle problemen. Zack houdt vol dat hij onschuldig is aan de reeks moorden, maar het tegenbewijs is sterk. Tijdens het onderzoek ontdekt Angela iets dat iedereen versteld doet staan, vooral Hodgins. Karen is terug van weggeweest en geeft haar mening over Zacks mentale toestand, maar een akelige ontdekking geeft een doorbraak in het onderzoek.

Bones, vanaf maandag 6 februari om 20.40 op Q2.

Bio van Emily Deschanel en David Boreanaz