You are here

Ontdek het verhaal van Merel in #LikeMe

22/05/2020 13:20-

Dit moeten #LikeMe-fans zeker lezen!

Er is alweer een nieuw boek verschenen in de #LikeMe-reeks. Deze keer leren we de nieuwe "queen bee" Merel (Liandra Sadzo) beter kennen...

Merel laat er meteen geen twijfel over bestaan: zij is de queen bee van het eerse middelbaar. Ze zwaait de plak, - Camille en Kyona vindt ze maar dutsjes.

Merel wil zich altijd iets stoerder en beter voordoen, al is ze zelf een vat vol onzekerheden. Ze komt thuis niets tekort, want het gezin Mintiens zit er financieel warmpjes in dankzij bloeiende meststoffenzaak. Maar Merel is niet echt fier op het weinig glamorous beroep van haar ouders. Ze ziet ook haar vier jaar oudere zus Melinda als een concurrente. Die heeft pas een plaatselijke Missverkiezing gewonnen gewonnen en aast nu op een carrière als model, daarin gesteund door haar vader en moeder.

Merel wil nog meer bereiken dus. Ze heeft vernomen dat Camille van een rijke thuis is en besluit die in haar ‘bitchsquad’ in te lijven. Maar Kyona is van geen nut (en een concurrente als BFF), dus als Camille bij het groepje wil horen, moet ze Kyona dumpen. Hoe ze dat precies doet, ontdek je in dit nieuwe boek van #LikeMe.

Meer nieuws over:

#LikeMe, Liandra Sadzo

Gerelateerde bio's: