.
News Image

Online scheldpartij tussen Frederik De Swaef en Hans Otten

Story en Hans Otten maken online ruzie.

Frederik De Swaef, de hoofdredacteur van Story twitterde afgelopen weekend het bericht "Must read: "Ietsje naar rechts of ietsje naar links en M. zou ons nooit nog veggie ovenschotels voorschotelen" #WTF http://www.demorgen.be/dm/nl/2461/Opinie/article/detail/1767785/2014/01/04/Wij-willen-onze-straten-terug.dhtml …"
Hans Otten reageerde donderdagochtend met de boodschap "@swaef waar haalt een rioolamoebe het recht om ook maar enige vorm van sociaal geëngageerde uitspraak te durven uitkotsen?" Hans Otten ging zelfs zover om De Swaef een loser te noemen. Maar De Swaef liet zic niet doen: "@OttenHans nu zelfs de rechtbank jouw ongelijk heeft bevestigd ivm Story, hoop ik dat we weer als volwassen mensen met elkaar kunnen omgaan."

Die kans lijkt ons klein want Story heeft al een tijdje een slechte band met Hans Otten. Tijd om samen eens op café te gaan. Wij willen in ruil voor de primeurfoto's gerust de pinten betalen.
Story en Hans Otten leven al een tijdje in onvrede omdat Story na de trouw van Hans Otten met het nieuws kwam dat Otten op zijn trouwfeest een kamerdeur zou hebben ingebeukt.

Bio van Hans Otten

Meer Over:

Hans Otten