.
News Image

Omhelzing door prins Laurent en regelmatig telefoontjes

“Hij meent het écht”

Dat prins Laurent een échte dierenliefhebber is weet iedereen inmiddels wel. Hij komt op voor de beestjes en tekende ook mee de petitie om dierenrechten op te nemen in de grondwet.

Ook Michel Vandenbosch van GAIA zegt dat de prins een dierenliefhebber pur sang is. “We vierden vorig jaar onze dertigjarig jubileum en hadden de prins gevraagd een filmpje in te spreken. Hij stond erop om er zelf bij te zijn en heeft me op het podium omhelsd”, aldus Michel aan Het Nieuwsblad.

“De prins droeg een trui van hondenhaar, dat typeert hem. Ik krijg nog geregeld telefoon van hem. Dan zegt hij: Ja, ik ben het, hè”, vertelt Michel Vandenbosch openhartig.

“Eén keer belde hij me toen ik in het ziekenhuis lag (na een hersenbloeding). Laurent heeft ook onze petitie getekend om dierenrechten op te nemen in de grondwet. Hij meent het écht”, geeft Michel aan in Het Nieuwsblad.

De omstreden prins was altijd al het buitenbeentje van het paleis. Rebelleren kon hij als de beste en hij kwam ook op vlak van fraude regelmatig in opspraak.

Bio van Prins Laurent

Meer Over:

Prins Laurent