You are here

Omgekeerde wereld: James Cooke wil geen kind, zijn vriend wil het nu wél

22/10/2019 07:57-

De rollen zijn plots omgekeerd.

Hoe vaak hebben wij ondertussen niet gelezen dat James Cooke graag papa wil worden en dat zijn vriendje Dorian Liveyns dat niet wil? Vaak dus. Maar nu zijn de rollen plots omgekeerd. Het afgelopen jaar heeft James Cooke er vrede mee genomen dat hij nooit papa zal worden, zijn verloofde Dorian zag het namelijk niet zitten om één of meerdere kinderen op te voeden. Maar nu het koppel verloofd is, zijn de rollen omgekeerd.

In Dag Allemaal staat deze week een interview met James Cooke en Dorian. Enkele maanden geleden verloofden die twee zich en dus staat er een huwelijk op stapel, al is er nog steeds geen datum geprikt. Tijdens een persevenement afgelopen vrijdag bij Studio 100, werd in één van de studio’s een trouwkapel ingericht. Toen ook James Cooke in het gebouw werd opgewerkt, werd meteen de link gelegd naar een mogelijk geheim huwelijk. James Cooke ontkende aan de Showbizz-Site dat hij en Dorian al zouden gaan trouwen. De plannen zijn er, maar een datum is er nog niet geprikt. Er moet dus nog heel wat geregeld worden vooraleer we James Cook en Dorian met een trouwring zullen zien rondlopen. James heeft zo’n drukke agenda dat een huwelijk nog niet voor meteen zal zijn.

James en Dorian zijn zo’n vier jaar samen en zijn héél gelukkig samen. En toch verschillen hun meningen op bepaalde vlakken. Eén ervan is hun kinderwens. Dorian hield lange tijd de boot af, maar heeft nu zijn mening herzien. “Mijn broer heeft een zoontje gekregen, Lex, en hij zorgt daar keigoed voor. Als ik dat zie, smelt ik helemaal. Ik wil heel graag een kind”, geeft Dorian in Dag Allemaal toe. Maar wat blijkt? Nu wil James eigenlijk geen kinderen meer. “In het begin van onze relatie hebben we het erover gehad. James wou heel graag, maar ik was nog maar 21 en ik vond dat toen een te grote verantwoordelijkheid.”

James wil de kinderdroom even parkeren. “Ik wil dat niet zomaar op de bots doen. We moeten opletten dat we onze droom niet laten primeren en daardoor onze agenda vergeten. Het is nu al zo druk”, beseft James Cooke. De presentator zegt echter niet resoluut neen. “Ik zat sinds een jaar of twee in een twijfelfase, maar ineens, door de geboorte van Lex, zijn we er weer over aan het praten. Er is nog geen beslissing genomen, maar ik hou ook heel erg van kinderen, net als Dorian. Hij is dol op mijn nichtjes, en zij dol op hun ‘nonkel Dorian’. “

Er zal nog veel water naar de zee vloeien vooraleer het koppel aan kinderen begint. Gaan zij voor adoptie of voor draagmoederschap? En in dat laatste geval moet er ook gekozen worden wie de papa zal worden. De meningen verschillen: Dorian wil graag papa worden, James gaat liever voor adoptie: “Omdat ik het gevoel heb dat we dan een kind helpen. Bij een draagmoeder kan het toch maar een kind van één van ons zijn. Maar dan is er wel echt een bloedband”, lacht James Cooke.

Het volledige interview lees je deze week in Dag Allemaal.

Meer nieuws over:

James Cooke, Dorian Liveyns

Gerelateerde foto's:

Persvoorstelling Smoet

James Cooke - Gent - 12/02/2019

Dancing With The Stars: compilatie

James Cooke - Lint - 07/12/2018

Bij Medialaan

James Cooke - Vilvoorde - 25/12/2018

Gerelateerde bio's: