.
News Image

OMD komt naar de AB in Brussel

Sinds de grote comeback van drie jaar geleden, bestaat het traject van OMD uit een aaneenschakeling van goed nieuws en succes.

Sinds de grote comeback van drie jaar geleden, bestaat het traject van OMD uit een aaneenschakeling van goed nieuws en succes.

Ook 2013 belooft opnieuw een vruchtbaar jaar te worden. Het nieuwe jaar wordt meteen ingeluid met een kerstvers album ‘English Electric’ en een Europese tournee. Het Engelse duo beleeft een tweede jeugd met hopen nieuwe energie en nog meer pure en onversneden electro dan ooit tevoren! Ook het Belgische publiek zal hier van kunnen getuigen, want OMD komt in het voorjaar naar de Ancienne Belgique! Andy McCluskey en Paul Humphreys, de oprichters van het legendarische Orchestral Manœvres in the Dark, zweven altijd al ergens tussen het alternatieve en het commerciële in. Denk maar aan het baanbrekende ‘Architecture and Morality’ of aan onvergetelijke hits als “Electricity”, “Enola Gay” en “Joan of Arc”. De groep heeft een onberispelijke reputatie en blijft de muzikale wereld keer op keer inspireren. In 2013 brengt OMD een nieuwe plaat uit, en met die plaat komt ook meteen een nieuwe tournee. Op maandag 20 mei staan de grondleggers van de synthetische popumuziek op de planken van de Ancienne Belgique. De voorverkoop voor dit concert start op vrijdag 21 december om 11u. Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be/ & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be Ticketprijs (excl. servicekosten): 35 euro