.
Omar Souidi
vrijdag 2 februari 2024

Omar Souidi: “Je moet dan wel kleur bekennen”

Hij vindt het niet verkeerd

Over de ja-neebordjes in ‘De Tafel Van Gert’ is al veel gezegd en geschreven. De een vindt het een leuk idee, de ander vindt het dan weer ronduit belachelijk. Omar Souidi heeft er als vaste tafelspringer geen problemen mee.

“Die bordjes zijn een aanzet voor een gesprek. Iedereen krijgt de kans om zijn mening toe te lichten, maar je moet wél meteen kleur bekennen, je kunt niet rond de pot draaien. Dat vind ik goed. Misschien moeten ze er bij 'De afspraak' een voorbeeld aan nemen, want daar blijf ik vaak op mijn honger zitten - er wordt vaker niet dan wel op de vraag geantwoord. Meestal komen politici er een verhaal opdreunen dat ze vooraf hebben ingestudeerd”, klinkt het in Humo.

Het programma haalt goede kijkcijfers, maar niet alle recensies zijn even mild voor het programma. Maar dat trekt Verhulst zich niet aan.

“Die man draait al zo lang mee, hij staat sterk in zijn schoenen. Uiteraard blijft hij een mens en krijgt hij allicht liever complimenten, maar ik denk niet dat hij ervan wakker ligt. Hij hecht wel veel waarde aan de mening van zijn redactie. Daar huist veel talent.”

Bio van Omar Souidi