.
Sam De Bruyn
woensdag 15 juli 2020

Oma Sam De Bruyn aan corona overleden

Corona was geen leven voor haar.


Sam De Bruyn zit in zak en as: zijn oma is dinsdag aan de gevolgen van corona overleden, dat laat de presentator van Qmusic via Instagram weten. Bij een foto waarop hij in zijn kindertijd trots bij zijn oma staat, haalt De Bruyn herinneringen op aan een voor hem toch wel belangrijke vrouw in zijn leven.

Mijn Oma overleefde ooit de Tweede Wereldoorlog. De Corona Lockdown vond ze veel erger. Dat vertelde ze me ergens in april, in een videocall, met de iPad van haar verzorgster, schrijft Sam De Bruyn. Alleen in een kamertje zitten, was geen leven voor Simonne. Maar ze hield zich sterk. Ze hield zich aan alle regels. Zoals het hoort. Vandaag is mijn oma toch overleden aan Covid-19. Dat voelt heel oneerlijk, gaat Sam De Bruyn verder.

De presentator had een goede band met zijn oma, ook al was zij vaak streng voor hem. Ze kreeg niet eens meer de kans om me te zeggen dat ik te mager sta, dat mijn haar nu toch echt te lang is, dat mijn schoenen zo vuil zijn en dat ik te veel lelijke woorden zeg op TV. We gaan haar commentaar heel hard missen, besluit de presentator.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Sam De Bruyn

Meer Over:

Sam De Bruyn