.
Kim Van Oncen in De Verraders
maandag 20 november 2023

Om deze trieste reden hoor je Kim Van Oncen niet op de radio

Heel veel sterkte, Kim.

We kennen Kim Van Oncen als iemand die heel positief in het leven staat. Het optimisme van de presentatrice en de vaak eeuwige glimlach moeten sinds vorige week echter plaats maken voor verdriet. Vorige week hoorden we Kim Van Oncen plots niet meer in de ochtendshow van Radio2, Kim zou ziek geweest zijn. Maar maandagochtend kwam de presentatrice zelf naar buiten met de echte reden voor haar afwezigheid.

"Het is hier ondertussen een week stil, alsook op de radio en dat zal de komende tijd misschien nog even het geval zijn. Mijn papa ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom leg ik momenteel de focus op mijn familie", schrijft Kim op haar sociale media.

"Verdere details wensen we momenteel niet te delen. Elke dag een liveshow presenteren van drie uur lang op Radio2 is prachtige en het is een voorrecht op jullie positief wakker te mogen maken, maar jullie verdienen 100% van mijn energie en positiviteit en die kan ik momenteel even niet geven", gaat Van Oncen verder.

"Ik krijg enorm veel steun en tijd van ons ochtendteam om nu op de plaats te zijn waar ik hoor en daar ben ik hen erg dankbaar voor. Bedankt om mij en mijn familie tot dan rust en privacy te gunnen en geen vragen te stellen", besluit Kim Van Oncen.

Héél veel sterkte, Kim. We duimen samen met jullie op goed nieuws.

Bio van Kim Van Oncen

Meer Over:

Kim Van Oncen