.
Olivier Deschacht
maandag 10 juni 2024

Olivier Deschacht: “Ik voelde mij een beetje uitgedoofd” 

Hij had een doel nodig 10062024

Showbizzsite.be 10/6 19:20

De relatie van Olivier Deschacht en Annelien Coorevits was er volgens velen eentje om jaloers op te zijn. Helaas zijn de twee al een tijdje uit elkaar en hunkert Olivier opnieuw naar een stabiele relatie, een vrouw bij wie hij tot rust kan komen.

Olivier was te zien in ‘Special Forces VIPS’. Hij zei ja op de vraag van VTM om deel te nemen omdat hij toe was aan een nieuwe uitdaging in zijn leven.

“Na mijn lange professionele voetbalcarrière was dat een beetje stilgevallen. Ik had nog maar weinig doelen en voelde mezelf een beetje uitgedoofd. Niet dat ik ongelukkig was. Ik mis de druk en stress van toen niet, maar wel de actie en ambitie. Ik heb mijn werk als voetbalanalist, maar dat is er niet alle dagen. Er zijn dus veel momenten waarop ik niets te doen heb. Special Forces kwam daarom op het juiste moment in mijn leven”, zegt Olivier in Story.

Olivier is natuurlijk een topsporter en dat had zo zijn voordelen tijdens de opnames. Hij kan heel lang in het rood gaan en dat terwijl andere mensen al heel erg aan het afzien zijn.

“Als anderen moeten stoppen, kan ik wel blijven doorgaan. Blijven presteren onder een hoge hartslag - weliswaar met een gigantisch rode kop. De instructeurs pushen je echt tot het uiterste. Maar het zit niet in mij om snel op te geven, die winnaarsmentaliteit ben ik nog niet kwijt.”