.
Olivier Deschacht
maandag 27 mei 2024

Olivier Deschacht: “Ik ben vaak verwend geweest” 

Nu moest hij het zelf doen 

Dankzij deel te nemen aan ‘Special Forces Vips’ weet Olivier Deschacht beter dan ooit wat zijn kwailiteiten en werkpunten zijn. Sommige dingen werden nog eens duidelijk gemaakt, andere dingen werden dan nog eens bevestigd.

“Dat ik een doorzetter ben en niet snel plooi of breek. Meer dan eens wilde ik de handdoek in de ring gooien. Maar in mijn carrière kende ik ook veel tegenslagen en heb ik ook nooit opgegeven. Ik heb blessures gehad, kwam op de bank terecht, had ruzie met trainers... Toch ben ik nooit de moed verloren en ben ik altijd blijven vechten. Bij 'Special Forces' was dat ook het geval”, klinkt het in Primo.

De gewezen voetballer vond tijdens een loodzware proef altijd de energie om toch door te zetten en door te gaan. Dan is de voldoening ook des te groter. Maar hij werd ook vaak me zijn neus op de feiten gedrukt.

“Ik ben in het leven vaak verwend geweest. Nu moest ik plots alledaagse taken doen zoals mijn bed opmaken, de was doen en koken zelf doen. Dat werd vroeger vaak voor mij gedaan. Nu moest ik plots ook voor ánderen zorgen, want elke dag werd iemand als teamleider aangeduid. Dit heeft me doen inzien hoe belangrijk het is om zowel voor jezelf als voor anderen te kunnen zorgen, iets wat ik trouwens met veel plezier doe.”

Bio van Olivier Deschacht