.
Olivia Trappeniers
donderdag 19 augustus 2021

Olivia: “Wat een eer!”

"De tinteling in hun ogen vertelt of ze er keihard voor willen werken."

Vanaf 19 augustus gaat op VTM ‘Regi Academy’ van start. Daarin gaat Regi op zoek naar nieuw talent om zijn volgende single mee op te nemen. In deze wedstrijd wordt Regi bijgestaan door zijn poulains Jaap Reesema, Olivia en Camille.

Olivia, die zelf ook heeft deelgenomen aan enkele wedstrijden is blij dat ze Regi mag bijstaan bij het zoeken naar nieuw talent. Ze weet als geen ander wat het is om voor een jury te staan en zal die ervaring zeker gebruiken tijdens de zoektocht. “Wat een eer! En ook best spannend, want het is de eerste keer dat ik anderen moet beoordelen. Maar Regi wilde mij er absoluut bij omdat ik al zo lang meedraai. Bij de eerste kandidaat voelde ik mijn eigen stress van toen dus weer opborrelen” lacht Olivia in Story.

Streng zal Olivia niet zijn tijdens de wedstrijd. Ze zal zich vooral richten op de passie van de kandidaten voor muziek en hen op hun gemak proberen stellen. “Als iemand niet toonvast zingt, gun ik die het voordeel van de twijfel: tijdens een auditie kunnen de zenuwen de bovenhand nemen en dan maak je fouten, hé.. De tinteling in hun ogen vertelt of ze er keihard voor willen werken. Ik let er ook op of het zou klikken met Regi. Maar als je een werkbeest bent, graag lacht en houdt van lekker eten en wijn, kan het niet mislopen”

Regi Academy, vanaf 19 augustus op VTM2.

Bio van Olivia Trappeniers

Meer Over:

Olivia Trappeniers