.
Olivia
donderdag 11 augustus 2022

Olivia verovert het hart van Vlaanderen: “Ze hebben me bang gemaakt”

Ze heeft een volle agenda

Met ‘Elektriciteit’ heeft Olivia een serieuze zomerhit te pakken. Ze schreef het nummer samen met Paul Sinha en zijn ook genomineerd voor Radio 2 Zomerhit.

“Het nummer gaat over wanneer je iemand voor het eerst ontmoet. Je kent die persoon totaal nog niet, maar toch voel je dat er vonken zijn. Een soort van aantrekkingskracht. En dat gaat niet alleen over de liefde, want zelf ben ik nog happy single”, lacht ze in Story.

Olivia beleeft een erg drukke zomer en heeft dan ook geen tijd voor de liefde. Maar de elektriciteit, die voelt ze wel regelmatig wanneer ze op een podium staat. “Zeker wanneer het publiek lief naar me kijkt en meezingt.”

De zangeres prijst zich gelukkig met zo’n drukke agenda en geniet er volop van. Ze lijkt het hart van Vlaanderen te hebben veroverd en dat doet haar veel deugd.

“Die Parkies-concerten zijn zo leuk om te doen. Maar ze hadden me ook wat bang gemaakt. Ze zeiden dat er ook gewoon mensen komen om iets te drinken en dus niet speciaal voor de muziek komen. Ik had al schrik dat er niemand zou staan, maar het tegendeel is waar. Ook als ik van het podium ga, wil iedereen op de foto. Van kleine kinderen tot gepensioneerden.”

Bio van Olivia

Meer Over:

Olivia