.
Olivia Trappeniers
zaterdag 6 augustus 2022

Olivia: “Je kan dat niet vergelijken”

Ze is genomineerd voor Zomerhit

Met Regi en Jake Reese prijkte Olivia meermaals bovenaan in de hitparade. Nu ze er alleen voorstaat moet Olivia weer op zoek welke weg ze wil uitgaan. Kiest ze toch voor het Engels, of probeert ze het verder in het Nederlands. Want het mag gezegd worden: met ‘Elektriciteit’ heeft de zangeres een grote hit te pakken.

Ze is zelfs genomineerd voor Zomerhit 2022, van Radio 2. “Straf hé. Ik hoop wel bij de laatste tien te zijn, zodat we daar nog eens mogen optreden. Winnen mag ook, maar dat moet niet per se”, zegt ze verrast in Story.

Olivia vindt zo’n wedstrijden altijd wel leuk, maar ze moet ook toegeven dat ze er ook vaak een dubbel gevoel bij heeft.

“Je kan moeilijk zeggen: dat is de beste song. Iedereen heeft zijn eigen smaak. Je kunt Niels Destadsbader, The Starlings en mezelf gewoon niet vergelijken.”

Ook Regi is dit jaar genomineerd, samen met Emma Heesters. Hij blijft betrokken bij de carrière van zijn poulain. “We schrijven samen songs en treden nog regelmatig op. En als ik een nieuw nummer heb, laat ik hem dat meestal horen. Bijna altijd vindt hij het goed. Hij blijft een belangrijk klankbord voor me.”

Bio van Olivia

Meer Over:

Olivia