.
Olivia
zaterdag 12 maart 2022

Olivia: "Ik zou gestorven zijn van de stress"

Ze was heel onzeker

Als jong meisje nam ze deel aan ‘The Voice Van Vlaanderen’, waar ze een knap staaltje van haar zangtalent liet horen. Toch hoorden de coaches ook nog veel onzekerheid en zagen ze Olivia Trappeniers niet meteen op een podium te staan. Olivia kreeg nadien heel veel steun van Regi, wat haar een enorme boost gaf. Ondertussen heeft Olivia solo al enkele nummers uitgebracht en is ze klaar voor een mooie festivalzomer.

“Ik was een paar jaar geleden erg onzeker. Ik geloofde niet echt in mezelf. Je had me toen nooit in het Sportpaleis mogen zetten, want ik zou gestorven zijn van de stress. Nu kan ik dat. Ik sta sterker in mijn schoenen en ben niet meer bang om nieuwe uitdagingen aan te gaan”, vertelt Olivia aan Het Nieuwsblad.

Terwijl andere artiesten verweesd thuis zaten tijdens corona, had Olivia alle tijd om aan zichzelf te werken. “Op persoonlijk vlak heeft dat betekend dat ik ben kunnen groeien en dat ik nu verder sta als artiest. Maar uiteraard heb ik het ook gemist om te kunnen optreden. Het is het leukste wat er is. In het voorjaar breng ik mijn eerste ep uit, en dan wil ik die echt tot bij de fans kunnen brengen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Olivia

Meer Over:

Olivia