.
Olivia Trappeniers
woensdag 11 augustus 2021

Olivia: “Ik wil dit keer niet zoveel stress hebben”

"Er valt een zekere druk van mijn schouders."

Olivia Trappeniers, die enkele jaren te zien was aan de zijde van Regi, probeert het nu ook solo. Ze scoorde solo al eens een hit onder de naam ‘O.T’, maar nu slaat ze een nieuwe weg in en probeert ze het onder haar eigen naam. En met succes! Want haar recentste single ‘La di da’ is genomineerd voor Zomerhit en dus maakt Olivia kans op 15 augustus om de Zomerhit-trofee mee naar huis te nemen.

Olivia is in ieder geval heel erg blij met haar nominatie. “Een mooie bevestiging. Er valt een zekere druk van mijn schouders, want ik hoopte daar heel hard op”, vertelt een gelukkige Olivia in Story. Voor Olivia zal het de eerste keer zijn dat ze haar nummer live op televisie mag brengen, een kans die ze met beide handen wel grijpen “Ik wil er iets heel cools van maken.”

Maar dit jaar ligt het voor Olivia helemaal anders. Zo graag ze vorig jaar als team wilden winnen met “Kom Wat Dichterbij” en daardoor volop stemmen probeerden te ronselen in Vlaanderen, zo rustig houdt ze het dit jaar. “Ik vraag mensen uiteraard wel op te stemmen en post wel eens iets over de Radio 2 Zomerhit op mijn sociale media, maar ik ben er niet zo hard mee bezig als vorig jaar. Dit jaar wil ik liefst geen stress rond winnen of niet, maar gewoon genieten en een goede performance neerzetten”, aldus Olivia.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Olivia Trappeniers

Meer Over:

Olivia Trappeniers